Menü

  • Ana Sayfa
  • Kitap Yorumlarım
  • Kitap Alışverişlerim
  • Haberler
  • Etkinlikler
  • Dizi&Film Yorumlarım

    25 Eylül 2015 Cuma

    Meleklerin Kanı (Guild Hunter #1) | Kitap Yorumu


    Özgün Adı: Angels' Blood

    Yazarı: Nalini Singh
    Çeviren: Bige Turan Zourbakis
    Basım Tarihi:  Eylül 2015
    Sayfa Sayısı: 399
    Yayınevi: Yabancı Yayınları
    Goodreads Puanı: 4.12
    Liste Fiyatı: 25 tl



    Tehlikeli bir yakışıklılığa sahip olan New York Başmeleği Raphael,vampir avcısı Elena Deveraux'ya bir iş teklif etmişti. Ancak Elena'nın bu sefer peşine düşmesi gereken yolununu şaşıran bir vampir değil,çok daha tehlikeli,çok daha deli bir avdı.
     Avının peşinde Elena bir yandan hızla tutkunun peşine sürüklenirken,bir yandan da hayatı için mücadele ediyordu ve hayatını kurtarsa bile Raphael'in baştan çıkaran dokunuşlarına yenik düşmesi kaçılınmazdı. Çünkü başmeleklerin oyunu olduğunda ölümlülerin hiç şansı yoktu...



    Herkese merhaba! Başlıktanda anlayabileceğiniz gibi bir kitap yorumu ile karşınızdayım ve arkadaşlar,çok ateşliydi,çok farklıydı. 
    İçinde bir Elli Ton erotizmi olmasa da,biraz vardı evet. Güzel bir fantastik,cinsellik,melek ve vampir harmanlamasıydı bence. Oldukça akıcı bir kitaptı.
    Konudan biraz kendimce bahsetmem gerekirse,Elena doğuştan bir vampir avcısı,ama öyle öldürüp biçmiyor. Sahiplerine yani meleklere teslim ediyor. Vampirler,melekler ve insanlar bir arada. Elena'yı polis olarak düşünebilirsiniz bir nevi. Vampirlerini kokusunu alabilen ve yanlış bir şey yaptıklarında onların peşine düşen bir avcı ama bir insan. Bir ölümlü. 

    Rafael ise bir başmelek ve kızımıza işi düşüyor. Bir av fakat vampir değil. Sonrasında aralarında tutkulu bir çekim oluşuyor tahmin edebileceğiniz üzere. Kitaba burada biraz kıl oldum. Azıcık klişe buldum bu kısmı. Adam kocaa başmelek,onca yıl görmüş yaşamış. Tecrübeli,çok güçlü. Ama bir kız gelince hemenn o sert adam kıza karşı yıkılıveriyor. Dozu aşırı değildi,yine sert adamdı fakat yine vardı bu durum. Kız ise sert,savaşçı falan ama yürek mi yemiş çözemedim hemen böyle bir diklenmeler. Aloo,kiminle konuştuğunu farkında mısın? Bence kitaptaki tek eksi nokta buydu. Fantastik kitap okumayı özlemişim.

     Karakterlere gelelim. Rafael,adama öldüm. Düşündükçe feels geçiriyorum,iştahım kabarıyor, Adam olağanüstü bir güzellikte,öyle bir anlatılıyor ki o kanatlara dokunasım geldi. Ba-yıl-dım *-*



    Kız ise en sevdiğim tiplemelerden,güçlü,fedakar,kendinden emin. Ama bir nedenden kanım çok ısınamadı,

    Yan karakterlerin hepsini sevdim. Dmitri olsun,Sara olsun,Ransam olsun.

     Vampirli romanları seviyorsanız,hele bir de melekleri de seviyorsanız tavsiye ettiğim bir roman olacaktır.

     Yukarı da söylediğim tek nedenden kırdım yarım puanımı. Favorii kitaplarım arasına girdi diyebilirim ama çıldırmadım.  
    Puanım 4,5|5.

                  
                         


    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder